• Mediq DiaCare

    Welkom op ons e-health event!

    Kom langs en praat mee over hoe wij met e-health toepassingen in onze zorgprogramma’s de zorg voor u verder kunnen verbeteren.

Welkom! 

Medische hulpmiddelen en zorgoplossingen gaan hand in hand met e-health. Als Mediq geloven wij dat juist e-health kan helpen om de zorg voor patiënten te verbeteren en zelfmanagement te bevorderen. Mediq ondersteunt ook zorgverleners middels e-health. Voor iedereen die geïnteresseerd is in e-health toepassingen door Mediq stellen wij onze organisatie graag open. Of u nu een zorgprofessional, patiënt of mantelzorger bent, iedereen is van harte welkom!

Praktische informatie

Datum:   Donderdag 25 januari 2018

Tijdstip: Tussen 16.00 en 19.00 uur  
Locatie:    Rijnzathe 10, De Meern, Utrecht

Programma

Tijdens het e-health event van Mediq delen wij graag onze ervaring en visie over e-health in het algemeen en specifieke oplossingen voor Diabeteszorg, Gezond slapen (inclusief OSAS) en ThuisDialyse voor patiënten met een chronisch nierfalen, in het bijzonder. Op onze e-health market kunt u zich laten informeren over al deze innovatieve toepassingen. Onze ervaringsdeskundigen en e-health professionals geven u graag antwoord op al uw vragen en laten u zien en ervaren hoe wij middels e-health de zorg aan het vernieuwen en verbeteren zijn. Daarnaast zijn er ook doorlopend ‘co-creatie’ sessies over e-health in het algemeen en de mogelijkheden bij Diabetes, Medische Voedingstherapie, Slapen/OSAS en ThuisDialyse in het bijzonder. Tijdens deze sessies gaan we graag met u het gesprek aan zodat we samen met u kunnen komen tot nog betere oplossingen. Als iets immers permanent in beweging is, dan is het e-health wel en daarbij is uw input uiteraard cruciaal. 

Meld u hier aan

Vul uw gegevens in.
Captcha